Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на 155 2.0 TS - Съвет от по-опитните

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от TRENDi
    Дръжка - 42 лв. от магазина на Ал. Стамболийски до реката. .
    Мерси , Тренди сещам се за магазина всеки път минавам покрай него като ходя на работа

А иначе BASS зная какво имаш в предвид, както и това че годината на производство не винаги е същата като годината на регистрация , но все пак благодаря
    1 of many

Comment

Задължително провери ВИН-а защото тази автокъща е от най-съмнителните след дупнишките, повечерто са от морги и са от по 2-3 коли в едно, гледам че няма голямо несъотвтествие между състоянието на интериора и екстериора , но там няма кола на по 300000

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi
        Дръжка - 42 лв. от магазина ... Да не забравиш, че се боядисва в цвета на колата обикновено (20 лв - шпрейчето 400 мл и 7 лв - лака) .
        @Crazy^Chi
        Лятото си купих фабрично боядисана черна от Варна.
        В темата Ремонти раздел 155 има доста посочени цени на части и труд.
        Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
        Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Koлега предполагам си разглеждал доста 155-ци - сега като гледах тази която си избрал видях още една в същата ценова категория.
          Ето тази:
          http://www.mobile.bg/perl/printdet.cgi? ... 8381597991

Е, писали някакви 183к.с не вярни може би-ама изглежда добре.
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ходих преди около 3 седмици с един приятел да я гледам тази кола. Той лично отдавна има 155 а и работи като автотенекеджия. Огледа я и като почна да разпитва типа в автокъщата това защо е така онова защо не е така и онзи почна само да заеква. Според него колата е не много удряна и определено лошо пребоядисана. А и на всички стъкла пишеше 93 година. Крайната му препоръка беше да не я взимам. Но все пак решението си е твое.
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Alexanderbb
              Ходих преди около 3 седмици с един приятел да я гледам тази кола. Той лично отдавна има 155 а и работи като автотенекеджия. Огледа я и като почна да разпитва типа в автокъщата това защо е така онова защо не е така и онзи почна само да заеква. Според него колата е не много удряна и определено лошо пребоядисана. А и на всички стъкла пишеше 93 година. Крайната му препоръка беше да не я взимам. Но все пак решението си е твое.
              Колега ама вземи уточни за коя говориш....тая дето БатВас я пусна или предишната
              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Виноват. За предишната става въпрос. А и още нещо ако мога да добавя може би е удачно когато имаш насреща си регистрирана вече кола да хвърляш по едно око и какви граждански са правени на колата. Поне това става лесно в интернет http://www.fsc.bg/
                Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                  Koлега предполагам си разглеждал доста 155-ци - сега като гледах тази която си избрал видях още една в същата ценова категория.
                  Ето тази:
                  http://www.mobile.bg/perl/printdet.cgi? ... 8381597991

Е, писали някакви 183к.с не вярни може би-ама изглежда добре.
                  Тази изглежда доста по-добре от предишната а и е частна обява по-голям шанс за пазрлък Но избора си е твой Успех
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Пък да вземе да се окаже Q4

Comment

Хммм направо ме разколебахте момчета ... но при всички случаи ви благодаря за присърце взетата ми молба ... за съвети Все пак ще отида да я погледна с мойте майстори като внимателно ще гледам годинките по стъклата ... , ако се окаже че не е читава ... шанс ... може и да не е все пак Алфа бъдещата ми колица ...

Голямо БЛАГОДАРЯ на всички !
                      1 of many

Comment

Първоначално публикувано от Crazy^Chi
                        Хммм направо ме разколебахте момчета ... но при всички случаи ви благодаря за присърце взетата ми молба ... за съвети Все пак ще отида да я погледна с мойте майстори като внимателно ще гледам годинките по стъклата ... , ако се окаже че не е читава ... шанс ... може и да не е все пак Алфа бъдещата ми колица ...

Голямо БЛАГОДАРЯ на всички !
                        Ти не се отчайвай толкова бързо
                        Аз от 4 месеца търся кола на жена ми и още не съм намерил Почва да мисли че я будалкам вече

Виж тази втората, но и тя не ми мяза на 95', но трябва да се провери на място А и с тези 183к.с. и "пининфарина" .... нямам думи
                        Гледам че е ниска, което е много добре ако не е правено тук Има си и джанти, абе добре изглежда
                        Свали и нейният ВИН, за да я чекнеме и ако решиш някой ще дойде с теб да я огледа

п.с. Старата любов ръжда не хваща
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
                          Пък да вземе да се окаже Q4
                          А стига бе - то ако е Q4 за тези пари да хода да я гледам аз ама не е
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

...тази е определено е в пъти по-добра от първата... Поне на примависта изглежда така. Но пък освен всичко др. аз лично предпочитам да купя кола от частно лице отколкото от автоджамбазин... Последните са си направо криминални типове за мен (да ме извиняват колегите, които се занимават с това!!!... мое мнение!!!)
                            ...а и колата има вид на такава, за която са полагани грижи.
                            AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                            Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Първоначално публикувано от Z:)m
                              ...тази е определено е в пъти по-добра от първата... Поне на примависта изглежда така. Но пък освен всичко др. аз лично предпочитам да купя кола от частно лице отколкото от автоджамбазин...
                              ...а и колата има вид на такава, за която са полагани грижи.
                              тазци точно мога де хвана на бас че е пребоядисвана в бг
                              и тия 183 кс???
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

дайте малко инфо за този ВИН, моля!
                                ZAR1670000025253
                                ...да видим от тук какво ще излезе
                                AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                                Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Working...
                                X